RfCSI | Harderwijk | 0031(6)15616513

CRYPTO PLATFORM SERVICES

Wat doen we

Met Crypto Platform Services willen wij consumenten en bedrijven op weg helpen een gunstiger alternatief te vinden dan het opslaan van spaargeld bij een traditionele bank. Consumenten ervaren steeds meer dat (spaar)geld opslaan bij traditionele banken niet meer rendabel is. Er dient zelfs voor betaald te worden. Bedrijven worstelen met de vraag óf en zo ja hoe zij het beste mee kunnen gaan in de digitale transitie. RfCSI wil met haar Blockchain netwerk en Cryptocurrency platform expertise, helpen met de keuze, opzet en inrichting van crypto betalingsverwerkers in webshops en-/of helpen met de opzet en inrichting van een veilige cryptocurrency bank en-/of handelsplatform.

Crypto Netwerk (blockchain), Cryptocurrency exchange en trading hebben een enorme groei doorgemaakt in 2020. Er zijn steeds meer online bedrijven die digitale assets als wettig betaalmiddel accepteren, waardoor de waarde van digitale assets verder kan gaan stijgen. Ook zijn er "gold-backed" digitale assets beschikbaar.

RfCSI levert advies, regie en installatie diensten voor Crypto Netwerk (blockchain), Cryptocurrency Exchange, handelsplatformen en crypto-betalingsverwerkers. RfCSI werkt onafhankelijk in de markt maar, is zeer afhankelijk van uw klanttevredenheid. Want uw klanttevredenheid is ons succes. Het doel is dat het u tijd scheelt en snel op weg geholpen bent met de keuze, opzet en inrichting van betalingsverwerkers in uw eigen webshop en nieuwe veilige bank en-/of handelsplatform.


HOE WERKT RFCSI

Om u snel en veilig met crypto currency assets aan de slag te kunnen laten gaan heeft RfCSI een aanbieding samengestelt op basis van onderstaande selectie criteria:

  • Wij werken met voornamelijk Nederlandse Cryptocurrency Exchange en handelsplatformen, die erkend zijn door de AFM en Nederlandse Bank.

  • De gebruikersvriendelijkheid van de te gebruiken software en het volledig in controle kunnen blijven van uw eigen geld. Het handelsplatform bedrijf slaat geen gevoelige gegevens over uw portemonnee op. Zij kunnen uw portemonnee op geen enkele manier bekijken, openen of beheren, omdat alle informatie uit uw portemonnee lokaal op uw computer en-/of op een extern opslag medium is opgeslagen.

  • Eenvoudig verzenden, ontvangen, wisselen, handelen en uitbetalen op uw bankrekening van cryptocurrency op 's werelds toonaangevende crypto-platformen en wallets voor desktop, mobiel en hardware. (De uitbetaling van cryptocurrency naar uw bankrekening is aangeboden als optionele dienst)

  • Gebruikersgemak vanaf beginner tot gevorderden, aankopen crypto assets kan vanaf EUR 30,00 al via IDEAL gedaan worden.

  • Veilige engineering in een prachtig ontwerp om eenvoudig uw crypto assets te beheren.

  • Optioneel: Wij bieden ook Bitcoin en crypto betalingsverwerkers aan voor integratie in uw (webshop)onderneming. Bitcoin en crypto-betalingsverwerkers zijn speciale middelen voor het ontvangen van betalingen om cryptocurrency-betalingen te verwerken. Met deze betalingsmiddelen kunt u cryptocurrencies zoals BTC, LTC of ETH ontvangen voor het leveren van goederen en diensten aan uw klanten.


Onze producten en diensten bieden we op een laagdrempelige manier aan. Op de pagina producten en diensten vind u een aanbieding waarmee u als consument snel kunt starten en wegwijs kunt worden in de nieuwe digitale crypto wereld. Deze aanbieding is samengesteld op basis van bovenstaande selectie criteria. Het optionele producten en diensten aanbod is uitgebreider dan nu getoond is op de pagina.

RfCSI is een start-up voor wat betreft de uitbreiding van bedrijfsdiensten met Crypto Platform Services voor consumenten, de website is daarom momenteel nog eenvoudig van opzet.

Op de contactpagina vindt u de contactgegevens, wij zijn telefonisch en per email bereikbaar en u graag tot uw dienst. Indien u contact opneemt, bespreken we de prijsopgave en plannen we samen een afspraak in op basis van uw mogelijkheden en de beschikbare data in de agenda. Bij directe interesse kunt u ook zelf een afspraak inplannen. U klikt via de contactpagina op de pagina "afspraak inplannen", plant de afspraak in en er wordt contact met u opgenomen voor het bevestigen van de afspraak.